Isteri hanya ada sijil lahir suami warganegara

Hi nak bertanya mcm mana kos rawatan bersalin isteri yg ada sijil lahir saja dan suami warganegara..ada sijil nikah..ada kah kos sama seperti pasangan warganegara biasa?

6 Balas

kos sama dengan warganegara kalau ada surat kawin..tapi kalau xda surat kawin, kos dikira ikut bukan warganegara.

hi...buat pengetahuan saya,tiada masalah dengan kos jika bersalin d hospital kerajaan

hii kos mcm biasa yg pnting ada surat khwin dan suami wrganegara

salam sis blh dm saya ka masalah kita sma blh ka saya nak bertanya?

bw je copy sijil lahir sekali. tp knp ada sijil lahir je?

Ya betul kos sama je