bersihkan lidah baby

nak bersihkan lidah baby boleh ke guna sapu tangan? tak ada kain napkin. boleh guna apa lagi ya?

2 Balas

sapu tgn memang boleh asalkan sapu tgn tu khas utk lidah bayi shj. cari fabrik yg jenis serat benangnya x mudah lerai lepas basuh berulang kali

Boleh je mana2 kain yg bersih. Sblm nk bersih tu rendam air panas dulu k .

2y ago

Tp jgn lap tengah kain tu panas 😁 just utk matikan kuman before lap yea. Klu boleh kain tu baru mmg khas utk bby