bersihkan lidah baby

hai mummy ade cara tak nak bersihkan lidah bby yang putih² tu?

4 Balas

Cara org India (traditional way) Ambik minyak jarak dgn kain lampin bayi yg tak guna. Leaps tu basahkan dgn minyak and bersihkan mulut memang confirm bersih bersih

5y ago

Normally kedai org india confirm ade

ambik towel baby basah kn, korek mulut baby bersih kn lidah dia.. spi hilang putih2 Sbb air susu, klu biar kn bahaya tu..

Guna lampin bayi dan basahkn dengan air lepastu sapukan secara membulat kat lidah bayi

. .. . . Lm