38 weeks 4 days

Assalamualaikum mommies. Ada tips utk cepatkan bersalin tak? Risau sbb takde tanda2 nak bersalin. Takut kene induce / ceaser ?

2 Balas

Saya hari ni 39w 5d, tapi ada keluar darah fresh bukan lendir, bukaan baru 1cm..jgn risau, kalau overdue dorg bagi tempoh 9 hari kalau bacaan ctg normal..

3y ago

sy pun cmtu. bp lama bby klua lpas tu sis?

Sy hari ni genap #39w pun xda tanda bersalin. Harap2 baby keluar sblm due

5y ago

Insya Allah mudah- mudahan baby kita keluar dlm masa terdekat