Haii mommy, ada tak senasib dgn saya. Hamil ank ke 4 ni baru 31w sakit punggung teramat sgt.

Nak beralih kiri kanan pun susah dan seksa rasa. Kadang2 rasa badan mcm paralize takleh nak gerak. Normal ke ya? Dulu anak2 sblum ni rse takde sakit mcm ni.

8 Balas

samaa.. tulang pinggul yg blah blkang tuu.. klau da baring ke dduk lama, nk bgun tu aduhaii mmg kne bantuan la utk bgun.. sakit sgt.. sy ank no5 skrg nie da 34w.. mmg sakit.. klau bring nk ngiring kiri knan tu ya Allah dia pnye skit tu mcm kena trik2..

sama sis..sy pn preggy ank no 4..sakit tulang pinggul ngn asyik krem kaki..pinggang jgn ckp lh sakit nye..sblm2 ni x de plk sakit mcm ni..pusat pn x nmpk rupa preggy yg ni.. 😂😂😂

Sy bru je alami nye 2 3 hari lepas.. sakit punggung ke celah kelangkang .. seksa juga nak bangun duduk. Dah la kencing pun kerap skrg😌

1y ago

btl smpai duduk kat kerusi nak kencing

Saya sedang merasai sekarang . Anak first pulak tu . Kadang tu terpaksa genggam suami masa tidur kalau alih badan . Sakit sangat .

1y ago

haha sama kita sis, memang kena genggam suami kalau nak beralih badan sbb memang sakit tambah2 waktu baby mengeras

sama sis sy 34w3d Pon mcm tu..Sy jd mcm tu mse kandungan 30w Smpai skrg.. sakitnya x bole nk ckp..

sy rasa mcm tu pregnant anak ke 3. mungkin sbb faktor umur dan pregnant baby boy

saya anak ke 4 baru 34 minggu rasa nak macam melahir kan jee

sama la. nak bangun perlahan2 pun tetap rasa sakit nya.