mcm mana kurangkan sembelit?apa effect ke bayi jika kita meneran?

najis keras&sy tak guna pam cecair lembutkan najis.teran pon takda rasa, gerakan usus lemah waktu hamil kan?saya takut ada effect ke baby waktu membuang.macam mana nk kurangkan sembelit ye? #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #16w #jangandibully

1 Balas

Minum air kosong byk & mkn buah, sayur... kurangkan mkn nasi insyallah smooth je najis kuar nnt