Najis Warna Hitam Waktu Hamil

Najis bwrna hitam semasa hamil,normal ke...

52 Balas

Kita sama sis... terkejut saya masa najis warna hitam.. waktu pregnant pulak tu risau lah ada apa apa jadi dekat baby nanti.. call doctor saya bagitau yang najis saya warna hitam dia kata normal..sebab ada makan ubat or ambik vitamin. and masa tu saya ambik obimin.. so ya effect ubat tu

Masa ngandungkan anak saya yang pertama dulu ada ambik ubat tambah darah.. sama lah mavcam ni jugak.. asal buang air besar je najis saya warna hitam. nurse ada bagitau pasal warna najis kalau ambik any ubat or vitamin masa mengandung.. so sis jangan risau.. benda ni normal

Ya, normal. Saya dulu pun tertanya-tanya kenapa najis saya warna hitam masa hamil ni. Sebab saya salah makan ke apa... Rupanya tak.. Bila tanya doctor dia kata sebab saya ada ambik ubat tambah darah so memang akan buat warna najis bertukar warna hitam

Normal je sis kalau berak najis warna hitam masa mengandung... Ada ambik vitamin tak? atau ada makan apa apa ubat macam ubat tambah darah ke... Kalau ada dia memang akan effect dekat warna najis.. dia akan tukar warna dari biasa ke warna hitam

Berak hitam masa mengandung ni normal dear... Jangan risau.. Sebab kita ada ambik vitamins kan untuk badan and baby... Dia yang tukar warna najis kita.. Tak sure kenapa but yang penting dia bukan kesan negatif lah dia normal je

Sama lah sis saya pun kena kes macam ni jugak masa hamil. Takut mula-mula kot ada apa apa jadi ke kat baby or kesihatan saya. Then jumpa doktor bagitau pasal ni dia kata normal sbb saya ada consume vitamin yang doctor bagi.

Saya ingat saya je yang kena macam ni... ada juga orang lain kena macam saya... tapi jangan risau sis...najis warna hitam masa mengandung ni perkara normal. Lagi-lagi kalau ada makan any ubat or supplement or vitamins

Haah sis normal je.. Saya ada ambik obimin..Kalau buang air besar tu memang najis warna hitam masa hamil tu.. Doktor bagitau memang effect dia ke najis. So jangan risau..takde apa apa tu benda normal je ni

Takde apa lah tu sis.. Normal je.. Benda ni normal untuk ibu hamil sebab kita ada ambik ubat kan or vitamins ke apa. Thats why najis tukar warna jadi color hitam. Takde apa harm pun just effect dari ubat

Ada jugak kena macam ni masa hamilkan anak first... saya ada ambik zincofer doctor bagi.. dia ada bagitau benda ni kalau makan effect dekat warna najis.. Memanag najis saya tukar warna hitam masa tu