Assalamualaikum...nak tanya nampak tak line satu lagi

Naik 1 lg line x smpai 5 minit...risau juga..sy kguguran bulan 4 tempoh hari...doakan kehamilan kali ini kuat dan menjadi ya..aamiiin..doakan sy mama2 semua...8y sy ttc anak kedua...tq..#ingintahu #pleasehelp #seriusnanya #bantusharing #hamil #2023

Assalamualaikum...nak tanya nampak tak line satu lagi
25 Balas

Kalau sis pernah ggur better sis pergi klinik utk amik ubt kuat rahim.. Insya allah..

10mo ago

terima kasih sis..sy gugur 7w tempoh hari jatuh sndiri..insyaAllah sy ke klinik scepatnya