Assalamualaikum...nak tanya nampak tak line satu lagi

Naik 1 lg line x smpai 5 minit...risau juga..sy kguguran bulan 4 tempoh hari...doakan kehamilan kali ini kuat dan menjadi ya..aamiiin..doakan sy mama2 semua...8y sy ttc anak kedua...tq..#ingintahu #pleasehelp #seriusnanya #bantusharing #hamil #2023

Assalamualaikum...nak tanya nampak tak line satu lagi
25 Balas

inshaallah ade rezeki ni sis .. mcm sy jgk .. ggur 1st baby lpas tggu 4 tahun dlm 6 mnggu pd bulan 3/2023 . skrg ade rzeki balik sbb awl bulan 5 sy preggy semula ..now dh 10 mnggu .. moga kndungan sy n sis sama2 kuat ea .. skrg baby yg ni sy mkn ubt kuat rahim (duphaston) .

9mo ago

sama2

hai sis,dah delay period lama mana? period on time ke tiap2 bulan? sy pom naik line mcm tu,upt y sama mcm sis pakai tu,sy dah delay period sebulan🥰

9mo ago

sy delay 2hari..period on time..awak dh pregnant brpa bulan?🥰

Jelas double line.. Tahniah sis.. Semoga kandungan sis dan sis sehat sampailah baby membesar 🙏makan folic acid ya utk kuatkan rahim..

9mo ago

tq sis...baik2

nampak dua line tu. alhamdulillah. nanti repeat test ya sis. moga kandungan sis dalam keadaan baik2 saja insyaAllah

9mo ago

aamiiin..terima kasih sis...

Ya Allah sis.. Tumpang gembira sy tgk sis punye upt +ve.. Doakn sy jgk iye sis ntk pregnant kali ni..

9mo ago

insyaAllah..rezeki awk pasti tiba..aamiin..ni anak kedua yg dnanti slpas ttc 8thn...bulan 4 haritu dh hamil tp kguguran..mudahan kali ni jadi...Amiiin...

salam hai nak tanya dulu gugur baby berapa week ya ? baby turun sendiri or dnc or induce ya ?

9mo ago

aamiin aamiin aamiin.. semoga doa itu berbalik kepada sis juga aamiin

Kalau sis pernah ggur better sis pergi klinik utk amik ubt kuat rahim.. Insya allah..

9mo ago

terima kasih sis..sy gugur 7w tempoh hari jatuh sndiri..insyaAllah sy ke klinik scepatnya

Tahniah sis, semoga Allah permudahkan urusan sis, semoga baby sis baik baik saja

9mo ago

aamiin..tq sis...

saya habis operasi lepas itu lama GK bisa punya anak lagi haid sy lancar bulan2

9mo ago

saya dlu kawin 3 tahun bru mengandung lepas tu bby tak smpai 8 bulan dah pregnant lagi pdahal bru nak rancang mkn ubat prancang tak sempat dah mkn ubat pregnant lagi syukur alhamdulillah rezeki skrng mengandung anak kedua tak lama lagi dah nak bersalin

alhamdulillah..semoga ibu n bby sihat..semoga ad rezeki sy lpas ni🥺

9mo ago

aamiin..insyaAllah rzeki awak pasti ada...