Sy nk tnya ade x kwn² dlm ni pernah nadi berdegup laju.. Sy bru 13 minggu

Nadi berdegup laju

8 Balas

pernah masa 1st trim, jantung degup laju tp dlm masa yg sama rasa berat sangat nak nafas sampai berasa sakit mcm kena tekan jantung tu dr depan ke blkg badan, pastu badan blkg pinggang perut semua sakit2, perut pun kembung yg teramat sangat. (berlaku pd waktu malam semasa tgh tidur) tiba2 pulak perut memulas, cirit birit. so pergila jumpa doc pagi esokkan tu (masa mandi pg muntah keluar asid kuning), dia ckp maybe angin terlampau banyak, sy just mntak dia beri ubat tahan sakit yg dos rendah, pastu ada jgk doc yg rekemen air halia & gaviscon, (dua2 xprnh try) sejak dari tu sy hari2 kentut dan sndawa so rasala lega sikittt.