Trimester2

Hi mumy2 nak tanya , kita pregnant takut minum air kelapa tp kalau makan isi je boleh ke???ada boleh menyebabkan ape2 x???

21 Balas

Sy minum je. Banyak dah. Hari tu smggu 2x minum. 2 mggu berturut. Org kata bagus nanti baby bersih bila kluar. Tp skrg sy mkn homeopati so stop dlu air kelapa.

sy dah try mnum masa 22w . alhamdulillah okay jee . awak bole try minum sikit dulu tgk perut okay tak . kalau okay . bole je mnum .

Saya kerap minum air kelapa since trimester 2 sampai lah dah hujung2 ni. Cuma dlm seminggu tak lebih dri 2/3 kali lah.

Boleh je minum sy pun amalkan air kelapa baby mmng keluar bersih kulit pun smooth aje

takut minum air kelapa,kenapa ye?? saya hari hari minum 😁

boleh je minum sis..sy 1st tri pn mnum

boleh je minum air kelapa saya minum

minum je air n isinya, xde mslh pon

minum je bnyk khasiat tu

boleh. takda apa

1y ago

tq☺️