hai...

Mumy2 ada tak sakit seperti sya,di bahgian kiri bawah perut,sakitnya smpai sukar nak berjalan,tambahan lagi bila bby mula menendang dibahgian tersebut...sya dah 27minggu...kalau ada boleh kongsi... Pernah sya tanya nurse n doktor katanya sakit biasa...bila baby membesar,masalah terlalu kerap...adakah faktor angin dalam badan...

2 Balas

Sama la sis.. sakit ye tx tau nk kata apa.. kalo bersin sampai ke vargina sengalye..