calcium supplement

hi mumy semua.. nk tanya, sy nak masuk 30week. sekarang tgn dah start kebas2. gosok gigi pun dah selalu berdarah. sy mmg tk boleh minum susu. sblm ni minum susu berperisa. tp dah stop sbb sangkut gdm. lg 2 minggu baru jumpa doc. so nk mtk suggestion supplement apa yg bagus utk tambah calcium. #seriusnanya #pleasehelp #ingintahu #firstmom #firstbaby #bantusharing

8 Balas

Pergi farmasi minta calcium lactate. Sy checkup kpj, doctor kpj bagi ni je. Brand pharmaniaga