Buku pink

Hi mumy . Nak tanya kandungan berapa weeks untuk buat buku pink? #ingintahu #firstbaby

11 Balas

Sebelum 13 minggu………..12 minggu ke bawah…tpi jgn awal sgt….xsmua klinik boleh buat awal…..nk kepastian call klinik tu…gtau awak dh brapa minggu….dah bleh buat ke blum….. Klu call x jawab…kene g klinik trus la tnya….klu nasib baik..dia buat hari tu jgk…klu nasib x baik..dia bgi appmnt je…kita balik dulu….. mcm saya dulu..aarghhh..!..pastu ckp knpa x call dulu….dah call sejuta kali x berjawab…trpksa la dtg ….aarghhh!

2y ago

saya tengah pregnant , ni anak yg ke 3 dengan nurse yang sama .. 6 weeks haritu dia da sruh saya datang buka buku pink .. maybe nurse lain2 kot