Baby Setahun Taknak Makan

Hi mumy mumy , Anak I dah setahun 2 bulan tapi bubur nasi ke nasi ke semua dia taknak makan . Mumy mumy boleh sharekan tak bahaya kalau baby nak minum susu badan sahaja instead of makan .

2 Balas

hmmm cuba sis try buat food art.. kot kot mana tau dia seronok nak makan tengok menarik... tapi leceh la skit sebab kene spend time buat.. if nak la.. kat youtube banyak food art utk tarik perhatian todler makan... kene rajin skit la😄... todler ni kan artistik skit.. 😄😄😄..

2y ago

thank you sis Aimy . will try haha