Breast pump

Hi mums, any suggestion for manual breast pump between avent and tommee tippee manual which one is the best? other brand also can be listed down below. tq

3 Balas

Saya guna ni sekarang walaupun ada breast pump manual and elektrik . Harga dia boleh dapat bawah RM10 kat shopee . Senang nak pakai , tak perlu dipegang sentiasa , just lekat kan pada breast and tunggu susu penuh . sambil menyusu kan boleh lekatkan pada breast sebelah lagi so susu tak keluar meleleh macam tu je . kalau time susu penuh lekat kan elok je susu terpancut pancut keluar . tak sakit .

5y ago

Oh maksudnye xperlu kita pump botol tu byk kali la..sekali pump and biarkan je eh..