bila bagi puting kat baby.??

Hi mummy.Usia baby berapa bulan mummy2 bagi puting??

22 Balas

Puting nyonyot ke? Sy bagi awal..2 bulan mcm tu sbb baby jenis nak menempel netek masa tido..😅 Tp lpas few months dia x suka da puting..

Hi sis..sekadar kongsi je..selebihnya sis tentukan mana yg baik utk baby sis ye.. https://bumbumcak.my/5-kesan-buruk-beri-anak-hisap-puting-kosong/

Xpernah bg.. Klu BF xmemerlukn.. Tp kku FM terpulang pd baby ade yg nk ade yg xnk.. Tp seelokknya dielakkn la..

Ank dh 4..xpernah bgi..pun.. allhamdulilah..ank2..xmau puting tiruan..

Saya tak pernah bagi puting dekat anak2 saya huhu. Elok takyah bagi

Pas lahir.. Bg je.. Duk nyonyot nk bergantung je. Penat juga

Saya xpernah bg baby puting pun.

Kluar wad jah sumbat puting🤭

Tak elok elakkan

Tak pernah bg