Folic acid

Hi Mummys yg ada dlm group ni mau tanya adakah yg pernah minum ubat Folic acid sunward tuk ibu hamil

Folic acid
4 Balas

mula2 klinik swasta bagi yg ni. tapi sy kerap muntah. sy cuba shaklee pya bcomplex+folic acid, baru serasi. bcomplex bantu kurangkan loya

sy pernah makan ni. pastu dh habis, farmasi bg lain jenama hovid. tak kisah jenama apa pun janji folic acid. hee

1y ago

minum folic acid ni sampai kandungan brpa bulan ya

5mg ni dos tinggi, mmg buatkan mual jd teruk sgt. Cuba cari yg 4mcg

saya beli jenama hovid sekotak terus

1y ago

oh ok nnt saya beli yg sekotak trus