Jangkaan bersalin 29.7.24

Hi mummys to be, hari ni sy usia kandungan dah 6 minggu, jom share simptom2 yg mummy2 rasa skg nie. Saja nak baca pengalaman mummy2 yg lain. Sy skg masih bertarung dgn kerap kencing, morning sickness & sakit breast. Semoga dipermudahkan jorney kita. 🩷

20 Balas

alahan yg teruk sampai warded sakit tulg blkg nk tido xselesa perut sakit breast rasa mngntuk spnjg hari 😂 due 19/7

sblm ni 3hero xda alahan langsung . yg ni asyik loga2 nk muntah, tahan sendawa tahan loya.. perut pun asyik angin je.

Hi mummys to be . Sy pun dh 6 mggu 5 hari . Alahahan sy bila gosok gigi je rasa nak muntah n sakit breast .

sy due 30/7.. sama x sabar nk scan 2mggu lg.. rasa nk scan 7week tp tkt bazir duit lak x nmpk janin lg

9mo ago

sy scan masa 8w nampak kantung saja..ingat dptla dgar heartbeat baby hampa betoi..repeat 2w lg harapnya dh blh dgar heartbeat baby in shaa Allah amin2

Saya tengah alami sakit celah kangkang belah kiri tau kenapa mungkin tersalah tidur

samaaaaa!! semoga dipermudahkan sis dan kita selamat melahirkan baby.. risau..🥹

9mo ago

sama la sis hari2 neves nk tunggu repeat scan lg 2minggu..harap ada la berita gembira nanti in shaa Allah amin2

Sama EDD la kita 🥰 Alhamdulillah.. So far saya takda simptom yg ketara.

saya hari ni 8minggu2hari 😌masih risau bru nmpk kantung jee

9mo ago

sama la kita sy pun scan 8w nampak kantung je..neves nk tunggu repeat scan next 2w..moga ada berita gembira buat kita in shaa Allah amin2

Samaaaa tapi sya Ade sporting coklat2 mcamtu normal ke yer

9mo ago

Ke klinik, risau risiko threatened miscarriage. Semoga okeh2 saja ya mummy.

skit breast dkt aerola ke?