Upt positive period teratur

Hi... mummy's,period sy teratur tapi bulan ni sdh 3 hari lewat check upt dekat rumah positif terang tapi bila prg klinik,buat upt dkt sana upt positive tapi faint line di bawah so doktor cakap mungkin boleh berlaku miscarriage atau chemical pregnancy ...sy takut,ada sesiapa disini pernah berlaku macam ni tak??ini first pregnancy saya

1 Balas

ade bleeding x? kalau xde tgu nnti next month boleh pegi scan. dlm 8-9w mcm tu. tkut klinik tu salah cara buat upt test.

2y ago

ok... Mummy, thank you