First solid food for baby

Mummy2, share lah pengalaman perkenalkan makanan apa untuk baby yang first time nak makan.. ? Masa umur baby berapa bulan start bagi makan, masa mula-mula tu berapa kerap dan berapa banyak baby kena makan. Saya first time bagi baby makan masa umurnya 5bulan 26hari (last week)..start dengan puri lobak, I hope I did it right. Looking forward to try another recipe. ?

10 Balas

Bg bubur nasi y di blend.. Skali dgn ayam/ ikan + sayur... No msg