Contraction

Hi mummy2 semua...NK Tanya kalau sakit mcm senggugut dan nyeri kat pinggang adakah ITU contraction ..Saya da 39 weeks.. Saya confuse sbb Saya demam kemungkinan ka kategori sakit badan biasa disebabkan demam#bantusharing #ingintahu #firstmom #firstbaby

1 Balas

kalau datang contraction sebenar,mungkin sis boleh lupa masa tu yg sis tengah demam. kalau sy,bila contraction dtg,nurse dan Dr kerap seluk bukaan,masuk tiub kencing dan gunting kawasan perineum,sy langsung tak rasa sakit. sy dengar ja kena gunting tu mcm kain digunting. tp tak sakit langsung,yg sakit perut dan pinggang mcm nak patah