Horlicks Panas

Hi mummy2 semua yang ku sayangi. Hihi nak tanya lah elok tak ya kalau tengah pregnant ni kita suka minum air panas? Macam Horlicks panas ke Milo panas ke? Baby dalam perut kepanasan jugak tak? Saya nak masuk 9 bulan dah ni. Kalau baby kepanasan jugak kesian pulak. Nanti boleh tukar ke air sejuk pulak..😁

2 Balas

Boleh sis. Apa yang kita makan, masuk dalam perut kita. Yang dapat dekat baby adalah zat zat dari apa yang kita makan. So boleh sahaja makan apa apa yang bersesuaian dengan kita.

sangat bagus juga minum panas ii ni sis pertama dpt buang angin , Tp x bole keterlaluan minum bukan sebab panas tp nanti byk manis minum pun tidak elok bole gdm