Horlicks okay ke ?

Hai mommy,saya pregnant ni suka sangat minum air horlicks. Kalau sehari takdapat rasa mcm xboleh😅 okay jek kan horlicks? Hihi #18weeks

6 Balas

sy pon biasa dgr holick boleh naik hb.. tapi baru2 ni nurse sy larang ambik minuman berkafin dan holick jugak sbb hb sy rendah ,jd sy berhenti dah x minum. tapi sedappp hummm...

ok je... sbb horlicks ni minuman yg bgi byk susu badan... pape pun kawal pengambilan gula ye.. risau sangkut gdm...

yup., setau saya horlicks minuman yang bagus untuk naikkan hb..hehe

horlick klu dlm pantang, bole bnykkn susu ni...

ehhh horlicks baguss.. minuman yg naikkan hb . boleh je sis

2y ago

oh horlick blh naik hb ye sis

boleh