sape pernah guna?

Mummy2 semua.. ada y pernah try? Share skit pengalaman...tepat ke tidak...

sape pernah guna?
24 Balas

Oo xpnh jmpe lk sblm ni😄.. sblm ni cume tau cek pkai klorox la ape la kan😅😅 So advance skrg ni kan, mcm2 produk ade.. klau btul tu mgkin kebetulan, xleh kte nk pcye 100% rsw kite terlebih dri bidang kuasaAllah.. Buat suka2 cek okla kan😉😉..

Pernah try.. mula2 belum scan try ni kluar line merah. Bila perut da besar skit try scan details, doktor bgtahu baby boy. Bila try balik satu lagi, still kluar garisan merah. Xtahu la nk percaya ke tak..😅

5y ago

Kita geng🤣

Kawan sy try mmg betul.. Kali pertama try line merah. Kuar baby girl. Br ni die try kuar line biru.. Die mmg nk sgt baby boy.. Die x harap sgt mgkin kebetulan je kan.. Kalau betul alhamdulillah.. Hehe

5y ago

Amin2...semoga ada rezeki kwn sis nak dpt baby boy...

Saya pun ade try guna benda ni. Msa scan tgk girl, test guna bnda ni pun result kata girl. Tunggu baby kuar nnt btol x girl. 😅 #32weeksnow

5y ago

Amin. In Shaa Allah sis. Terima kasih.

X pnh gne pown.. Rzki.. Klau Allah nk gi lelaki trme klau nk gi prmpuan pown trme.. Jnji ank yg lhir sht n ckup sifatnye..

Takpernah beli lagi . Rasa nak try pulak . Sbb scan aritu baby nyorok . Tak nampak boy ke girl . Beli kat mana ye sis??

5y ago

Beli dekat shopee je ada jual..

Tp, kwn sy cbe mmg tepat..bila die scan 4d mmg btol.. Bnda ni xtipu pon

Tak tepat review benda alah ni..tggu je la baby dah besor scan..🙈

5y ago

Dia punya xsabo nak tau tu lain maciam...🤣

Sy pernah guna..😊..kebetulan dua kali test,.betul la pulak 😅

5y ago

sama lh sy beli 2 strip mmg 2 hr berturut2 kuar pink. tp takut nk hrp sbb ank 1st n 2nd boy.. yg ni no.3.. takut kecewa plak kalo mghrap..haha

sy pernah test saje2. tp salah. bnda ni nak main2 boleh la