First Time Guna Iucd Merancang

Boleh dikatakan hari2 datang period 😩normal kah lepas pasang iucd ni? Sush juga nak bersama dengan suami. Mummy2 boleh share pengalaman korang tak yang pernah guna iucd. Tq

2 Balas

Saya mmg guna iucd dari ank 1st hingga ke tiga. Skrg prgnnt no. 4. Untuk bln pertama guna iucd, mmg period bnyk dan lama. Itu biasa. Boleh jumpa doktor smula utk scan. Takut ade radang. Dr. Akn beri ubat. Lepas tu akn ok.. So far saya puas hti dgn iucd.

sy pun jd mcm tu jgk,period jd x tentu mcm berpanjangan.kejap ada kejap x da.tp sikit2 ja.rasanya kena mkn jamu utk betulkan kitaran period ni.