Kerap sakit perut (memulas) & buang air besar setelah masuk trimester ke-3

Hi mummy² . saya ada soalan. normal ke kerap sakit perut (rasa memulas) dan kerap buang air besar ketika berada pada trimester ke-3? saya tidak pernah rasa perkara ini semasa berada pasa trimester 1&2. setiap kali selepas makan, saya sering sakit perut dan membuang air besar. #pleasehelp #bantusharing #1stimemom

2 Balas

Normal sis. disebabkan baby dah besar & menekan kantung air besar kita

Normal sbb baby tekan sistem pembuangan kita tu, baby pun makin besar