maternity loop or normal adhesive pad??

Mummy²... Nk tnye, mummy yg dh berpengalaman prefer maternity loop or pad yg berpelekat tu ye? Brand ape yg ok? Boleh share experience n suggestion.. Thank mummies...

2 Balas

Sy first bby pkai maternity loop tu tp xselesa susah sbb darah mengalir kat kaki.. second bby n third dh ada pengalaman sy pakai pad biasa je lg selesa sbb mcm period keluar darah tp ken kerap tukar sbb darah bnyak..

Maternity loop at hosp and 4 easier yo change pad especially 4 first bb.. Normal pad when at home