Pregnant 14w5d

Mummy2.. nak tanya la penah tak korang pregy 14w ni dah rasa baby gerak sikit2 ? Kdang saya mcm terasa tp kejap je..

2 Balas

Perut sy ada gerak2 tp masih terlalu awl plak nak rasa pergerakan baby tu. So tak pasti lah itu mmg baby gerak atau perut yg gerak..sbb kdg time tak pregnant dlu pn ada je gerak cmtu..baru nak masuk 16w sy..

angin saja. ataupun rahim nk mengembang. 1st mom nk rasa gerak: 20w above depends 2nd,3rd mom: 17w above.