18 WEEKS maaf saya nak tanya .. kenapa 2 3 hri ni xde rasa mcm baby gerak sikit2 .. sblm ni ada rasa

maaf saya nak tanya .. kenapa 2 3 hri ni xde rasa mcm baby gerak sikit2 .. sblm ni ada rasa mcm geli2 .. ni xde 🥺#ingintahu

2 Balas

awk pergi Scan..kadang² dia gerak tapi sbb kecil lagi jadi kita tak dpt nk rasa sgt dia gerak tu..

Normal je sis sbb 18w baby masih kecik. Kadang2 dia banyak rehat. Kalau risau boleh try scan.