Bersama dengan suami

Hi mummy2 . Maaf soalan agak annoying. Saya nak tanya , Takpa ke bersama dgn suami . Kandungan dah 12 week . Selama pregg ni kali pertama bersama . Takde keluar darah apa2 . Cuma hari bersama tu , ada scan . Kantung nurse kata mcm bentuk U . Tapi dia tak ada pula kata apa. baby aktif sahaja . #firstmom #bantusharing #pleasehelp

10 Balas

tiada masalah. amalkan doa sebelum bersama. insya allah walaupun kerap tiada apa2. please jgn tkut dn percaya mitos ttg bersama. kdg masalah rumah tangga bnyk saya baca isteri tk lyn suami bila pregnant sbb takut effect kt baby. akibatnya suami pilih jalan salah. sama juga waktu berpantang mmg tk bole ikut bwh tapi bole guna tangan kita. bnykkan membaca kita akn tkut pada apa yg kita tk thu