Bersama dengan suami

Hi mummy2 . Maaf soalan agak annoying. Saya nak tanya , Takpa ke bersama dgn suami . Kandungan dah 12 week . Selama pregg ni kali pertama bersama . Takde keluar darah apa2 . Cuma hari bersama tu , ada scan . Kantung nurse kata mcm bentuk U . Tapi dia tak ada pula kata apa. baby aktif sahaja . #firstmom #bantusharing #pleasehelp

10 Balas

So far takde masalah pun nak bersama dgn suami sekiranya takde bleeding/spotting pada awal2 kehamilan. Yg menjadi masalah bila terlalu ganas bila bersama. Sbb rahim kita tak berapa kuat lagi awal2 tu. Yg pasal kantung u tu kalau awak risau, sepatutnya awak tanya terus time tu. Jgn malu nak bertanya. Kalau baby aktif, should be okay inshaaAllah.