Rutin harian penjagaan diri

Mummy² blh share x skincare utk daily apa yg bagus pakai time preggy? Sya ni berkulit cerah rasa mcm x suka pulak tngk ada bekas parut² hitam jerawat kt muka...rasa down plk tngok kt luar ramai orng kulit licin bersih jew..

3 Balas

sis better try mama choice dgn toner from natural ingredients. yess aiken biru dia punya remover make up safe to use ✨

i pn byk skip skincare preggy ni. skincare pun bertukar yg lebih selamat/organik. aiken biru now.

sy pkai artistry sepanjang pregnant ni.