Kulit kepala kering

Hi mummy2, bley x bg suggestions. Ank sy sethun lebih tp kulit kepala selalu kering..bile pkai mnyk rambut x kira la zaitun ke aloe vera ke naik ruam ..so mcm mne yer. Sy jarang shampokn rambut dia sbb klau selalu jd kering jugak... Letih db tgok baby asyik garu je kepaka bile kering

1 Balas

Pada pengalaman saya, better elakkan pakai minyak rambut sebab boleh buat rambut n kulit kering… anak saya pon macam tu jugak dulu… pastu saya baca2, then stop minyak, sekarang pakai serum rambut… alhamdulillah kulit okay rambut pon okay…