Berat Baby

Hi mummy²... Baby 33w berat 2.1 normal x??...klau kandungan smpai 39/40w agak² lebih x 3kg??..risau baby besar😭😭

13 Balas

Sy plak rsau bby kcik..32week scan bby brat 1.7kg je..Rsau bby kcik kn kne pksa bslin awl..Tp doc ckp nk rpeat scan 40week nnti mse tu mgkin dh bslin..Klau doc scan 37week ni ok skit..Ni kne scan sdri la klau nk thu brat bby n kpla bby dh msuk lluan ke blom..Scan kt luar bkn ad duit sgt🥺