susu

Hi mummy semua nak tnya.. sebelum ni saya mnum susu ibu mndung anmum. Tpi lpas je mnum susu mulut saya rasa mcm seakan2 makan besi... Saya tukar kpada enfamama.. sape sini mnum susu ibu mngndug enfamama.. biasa kalau anmum 250ml air 3 sudu susu . Enfamama 200ml air 6 sudu susu.. kalau saya kuragkan 6 sudu kepada 4 sudu boleh tak ea. Mcm trlalu pekat dan manis.. ??? mohon pencerahan mummy2 smuaa..

5 Balas

sy kurangkan jugak..4 sudu je..kalau 6 terlalu pekat bg sy..