lenguh

Hi mummy saya nk tanya normal ke klaw 19w perut rasa mcm lenguh²,hurmm nak habaq mcm mna tah,rasa mcm bengkak tapi xad pulak bengkak,rasa dekat perut tambah klaw kita bergerak or tertekan sikit perut tu rasa sakit sikit,nak tido pun susah .. ni kandungan yg ke3, masa kandungan kan yg lain xad plk mcm ni .. btw kandungan kali ni saya ada GDM .. Ada yg faham x cerita saya ni?

1 Balas

Normal sis, lenguh dan rasa lemah urut2 sendi masa pregnant. Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Aamiin 🤲🏻