Sakit pinggang

Hi mummy. Saya baru nak masuk 7week.saya nk tanya, bahaya ke tidur terlentang? Ada kata bahaya. Saya pingang saya sakit asik tidur kiri kanan sahaja. Kadang2 perut kiri kanan pun sakit sebab asik baring mcmtu sahaja. #ingintahu

15 Balas

Saya tidur terlentang first trimester sampai bersalin , tak masalah. tergantung kepada badan masing2.

Baru 7weeks baby kecik sgt lagi , tidur terlentang takde apa2 masalah pun

kalau 7 week blh je tdo mcm biasa..cuma jgn tido meniarap je..yg tu xblh

baru 7w ok je tidur terlentang. yang tak boleh bila dah masuk 3rd trim.

saya tidur posisi mana yg selesa