due bulan 7

hi mummy. sape kat sini due bulan 7? sep sikit. heee sy due 18.7.2020 xsabar tggu beby kluar. hrp kluar time bday mummy die 10.7?

96 Balas

Klinik 16.7 Tp bidan ckp dh masuk 9 bln😅 Debar2 jgani,sbb perut dh hari2 mengeras,asal subuh shj sakkt ny ya ampun. .nk buang air besar xjuga. .

17/7 bfday ayh ny 3/7 husband sllu bwa bby bckp klua 3/7 bole smbut bfday ngn ayah mmg stiap Hari lh Dy ckp bnda yg sama..😁😂

Sme laa due kte..sy 18/7 jgak..husbnd befday dia 13/7..hihi..smge Allah mudahkn urusan kte smua utk brsalin nt..aminn ya Mujib

Sy due 15/7.. beday papa dia 8/7.. Harap2 dia nk kuar same trikh dgn papanye dpt bg hadiah pling bmkne utk Papa nye..

10/7/2020 tak sabar daaa ni.. baby dalam perot pun aktif sgt2.. baby main boy kot dekat dalam ni hahaha

yesss 🙌🏻 due saya 7.7 hehe tpi berharap jugak keluar befday mommy dia 3.7 🤭

Sya 23/07/2020 anak pertama doakan sya smogaa dipermudahkan bersalin nnti

sama sis 18.7.2020 😍😍 sy pnya befday pla 4/7. sy harap pn masa befday kluar😅

Due saya 7/7/2020 ..😍saya pun xsbr tunggu baby keluar lagi2 ank first

Sy 17.7 sepatut ye.. Tapi bby ta sabar nak keluar awal.. 30/4 bby dah keluar...