due bulan 7

hi mummy. sape kat sini due bulan 7? sep sikit. heee sy due 18.7.2020 xsabar tggu beby kluar. hrp kluar time bday mummy die 10.7?

96 Balas

saya 3.7. in shaa Allah. moga Allah permudahkan urusan kita semua. Amin. 😊

Sy 8.7 bby first isau jgk ni xtau nk rase ape dan xtau nk buat ape rase mcm blur2 je

4y ago

standby barang baby dgn mummy yeah😻 insyaAllah smoga smuanya dipermudahkan.. mesti best baby first. dulu sy baby first kluar 2 mggu awal. 🌹

Sy 19/7 tapi doctor kata dijangka akan awal 2 minggu sebab baby daa kebawah

saya pon due bulan 7.. 19.7.. pon harap kluar masa birthday saya 8.7😆

17/7 tapi kena gdm so tak tawu g kena serah diri awal ke canne🤭

Dah lepas Baru bersalin 19/5 moga urusan mommy nanti dipermudahkan

Hai. Due saya 10/7 😍 birthday saya pulak 12/7 beza 2 hari jaa.

4y ago

10/7 or 12/7??

Sy bln 7...26/7 due date second bby..ank sulung pown bln 7 jgk 13/7...

4y ago

wahh yeke. geng bulan 7 ni. sng nak celebrate bday sama. sma dgm aunty jugak😘 smoga dipermudahkan sis bersalin❤️🌹😻

Due 4/7 doakn sy dpermudhkn bersalin yer mami2 #firstbaby😍

Due date 14/7, harap harap keluar 7/7. Sama tarikh nikah 😜