Nak tanya pendapat ibu-ibu semua

Mummy nak tnya sekarg 25 week memang susah nk pakai sluar ker,,,,skit bhgian bawah perut,,,,dan kadg2 perut mengeras....anak prtma blum brpglmn,,sila bri tunjuk ajr

2 Balas

cari baju and seluar utk ibu mengandung.saya pun ada pakai baju and seluar semasa saya mengandung.lps tu baju and seluar tu blh kita pakai mcm biasa pun.

Try elak pkai seluar sis. Kandungan membesar perlukan ruang. Perut sis gah stretch jd pkai sluar yg stretchable or pakai skirt ke.