Air ketuban

Hi mummy nak tnya , contoh kalau kita pakai pantyliner and air ketuban pecah kita perasan tak ye ? Sbb saya hari ii pakai pantyliner and kadang risau juga air ketuban pecah tak perasan ni ☺️

2 Balas

pecah air ketuban ni rasa mcm kita first period, rasa panas air mengalir keluar.. boleh jadi lendir saja atau bercampur darah

12mo ago

maaf ya, kalau keluar lendir sama ada bercampur darah atau tidak dipanggil show. kalau air ketuban, dia macam air kencing. tapi, tak boleh nak tahan keluar sama ada meleleh, menitik atau keluar macam air kencing. cuma secara fizikal, air ketuban jernih dan tak berbau macam kencing.