Jus peel fresh apple dan aloevera

Hi mummy, nak tanya jus peel fresh dan aloevera sesuai tak untuk consume hari hari 😣 sebab sejak hamil ni sy kerap sangat minum , ada baca artikel, aloevera tak sesuai untuk ibu hamil . Menyebabkan kecutan rahim dan keguguran . Betul ka?

2 Balas

Saranan saya kurangkan minum , sangkut gdm nanti . Kalau nak minum untuk hilangkan rasa ditekak tu boleh . Kuantiti sedikit ja . Banyakkan minum air kosong ketika pregnant ni . Atau sis boleh buat jus fresh mcm oren , atau limau kasturi , susu badam . Mudah kata yg senang buat fresh dari air tangan sis tak perlu tambah gula dah .

better jangan hari2 sis sbb manis nanti sangkut kencing manis