Help first mom

Hi mummy, nak tanya due date saya 10/11. Tapi tanda tanda still takde. Kadang keluar macam lendir warna putih nak ke kuning centu. Tu keputihan atau tanda nak bersalin ye? Sebab saya takde gbs takde gdm so taktau hmmm

1 Balas

tu keputihan biasa sist,tpi kalau kluar tnda lendir cmpur drah...atw sakit kemaluan perut hingga ke pinggang tu mkin kuat,tu contraction kuat tnda Nak brsalin...tpi lain org lain tnda jga..YG pnting kena ambil langkah brjaga2 sbab due awk pun dah Nak dkt

11mo ago

Oh ok terima kasih mummy