susu formula

hi mummy’s. nak mnta review sikit sesiapa yang guna susu formula FRISOLAC COMFORT utk baby kecil. okay tak susu ne? planning nak tukar susu sebab baby sya kuat kentut. kalau nak kentut tu dia nangis dulu baru lepas kentut tu. then kuat muntah susu tu. berak pun sekali jer sehari. baby sya baru sebulan 4 hari. anyone I need help please ?

2 Balas

Saya Pakai S26 tu jew yang sesuai dengan anak.. Munkin sis blh mintak sample die dulu and try..