Sharing ya 😍

HI Mummy, Nak minta pendapat kalau trismeter kedua 19weeks boleh ke minun air kelapa ? Setengah ada yang kata tak boleh. #firstbaby #bantusharing #advicepls #pregnancy

5 Balas

dlm sume hal kite kena berpada2..blh mkn or minum ape je asalkan x brlebihan..☺️

sya pun baru nk msuk 20minggu sya minum ok je bt msa ni..tapi jgn minum byk sgt...

Seeloknya 28weeks keatas sis... dah 7bulan baby elok bersih nanti... lebat rambutnya...

atas sebab apa yang dikatakan tak boleh tu???

3y ago

Kannnn

19 weeks dah bole