Nak ikhtiar hamil

Mummy-mummy semua nak tanya , Ade tips or ada makan apa apa tak untuk ikhtiar hamil ? Saya dh cuba mcm mcm cara Tp belum tertulis lg rezeki bt saya dan suami . Priod saya ok tiada masalah . Harap jugak setiap bulan period tu betukar utk berita gembira tp masih blum rezeki. Saya ttc 2thn da . So kalau x keberatan boleh share apa apa tak . Dari segi permakanan ke , ketika bersama ker, Minum or ubt apa apa ke .

1 Balas

Cube minum fresh milk... Klu boleh minum susu... Mkn acid folic @ multivitamin yg cukup semua dlm 1 vitamin tu, sayur2 hijau, buah2 cm oren kiwi ker...