Nak Tanya Ada Tak mummy yang berpengalaman bersalin Di Hospital wanita Dan kanak kanak HKL baru baru ni?

Mummy mummy sekalian boleh share Tak kalau Ada yang pernah bersalin Di Hospital Wanita Dan kanak kanak HKL baru baru ni? Adakah mereka friendly and helpful?

1 Balas

Sangat best!!! Pergila serbu ramai2.. Hahahaha.. Service tip top!! Sy bsalinkn ank ke3 dkt situ.. Bulan 12/2019 Dr registration smpi discharge & dihantar balik ke kereta, layanan terbaik!!! Labor room best sgt!!! New facility knn.. mestila semuanye tbaik.. Mandikan + vaksin kn baby in same room ngn mommy.. siap heater xnk bg baby sejuk dlm labor room.. Ade special waiting room for husband dlm department LR tue.. siap TV klu xsilap.. Suami boleh masuk support isteri bsalin.. Ape lg ek.. Nurse dkt wad sgt2 bagus.. Sgt mbantu..