Share pengalaman

Mummy mummy pernah x rasa makanan x digest, heartburn, susah nak kentut, constipation at 30 week of pregancy? Rasa macam nak muntah ttp x keluar.. makan apa pun rasa tawar.. knp yeah?

1 Balas

Rahim tinggi sbb baby makin membesar. Minta ubat pd klinik ckp yg awk heartburn. Pastikan makan ikot time,jgn skip. Jgn terus tido selepas makan bagi mengelakkan gas acid dlm perut naik ke atas,sbb tu rasa mcm nak termuntah.