Minyak rambut

Hi mummy! boleh tak share minyak rambut apa yang mummy guna untuk anak mummy? ##firstbaby #ingintahu

4 Balas

sy guna minyak buah keras..memula xtw psl ni..bila nenek husben suggestkn kata nnti rambut jd lebat.. alhamdulillah lepas tu sy try rmbut ank byk tumbuh..nk2 ank sy prem dlu rmbut halus sgt..dh byk kali cukur msih sm .last2 try minyk rmbut buah keras .very recomended 👍🏻.nk buat sndri pun blh nk beli dh siap pun blh 😉✌🏻

minyak pati buah keras. beli je tp xpakai sbb rambut anak tiba2 panjang sendiri. tengok review ramai kata brkesan. 😂 beli kt shopee.

Minyak zaitun